Hardloopvakantie in de Achterhoek

Loop je al jaren hard of ben je net begonnen? Hardlooptrainster Feikje Breimer geeft training op maat tijdens een relaxed verblijf in de Achterhoek. Je kunt alleen komen, met een klein groepje of met een grote groep.  Je verblijft in de luxe Bed en Breakfast Olthuys of in een prachtige groepsaccomodatie voor 54 personen Heytinkhorst. Natuurlijk kun je ook zelf je accommodatie in de Achterhoek kiezen. In samenwerking met de verschillende accommodaties maken we je verblijf in de Achterhoek een trainingsweek(end) voor toppers. Je kunt kiezen voor een enkele training of voor een heel themaweekend.

Een training looptechniek met aandacht voor jouw stijl van lopen en de oefeningen die het beste passen om je stijl te versterken. Heuveltraining op de Lochemse berg. Bootcamptraining in de bossen rond Vorden of het Hengelse Zand een duurloop van 10 tot 35 kilometer als voorbereiding van je (halve) marathon. Of een kennismakingstraining voor de aarzelende beginner met een kant-en-klaar schema voor het komende kwartaal. Voor één loper of vijftig? Alles kan en in overleg bepalen we wat het beste bij jou of jullie past.

De kosten voor één training bedragen 75 euro. Twee trainingen bedragen 125 euro. Een losse lange duurtraining bedraagt 75 euro (inclusief powergel) en in combinatie met beide andere trainingen 175 euro. Vanaf drie deelnemers zijn de kosten per deelnemer meer 3 euro extra. We hebben van tevoren contact over de wensen en mogelijkheden en houden daar nadrukkelijk rekening mee.

Feikje Breimer is aangesloten bij de Atletiekunie en eigenaar van Fastfoot. Loopgroep Fastfoot is een dutchrunners loopgroep. Feikje geeft al jaren training aan beginners, gevorderden, marathonners en terugkomers.